31-01-2023
Герб

Міністерство юстиції України

Наказ

31.01.2023
м. Київ
423/5

Наказ. Про відновлення оприлюднення інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних» та пунктів 3, 10 Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 228, з метою забезпечення належного доступу до інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України,

НАКАЗУЮ:

  1. Відновити оприлюднення інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, визначеної розділом ІІ Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 28 березня 2016 року № 897/5 «Про затвердження Переліку інформації, що підлягає оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України» (далі – Перелік), за винятком інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, Єдиного державного реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади», та державного Реєстру атестованих судових експертів.
  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства юстиції України від 13 квітня 2022 року № 1462/5«Про зупинення оприлюднення інформації у формі відкритих даних, розпорядником якої є Міністерство юстиції України».
  2. Адміністратору єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України,вжити відповідних заходів, необхідних для реалізації цього наказу.
  3. Департаменту приватного права (Ференс О.) розмістити цей наказ на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України.
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Орлова.

 

 

Міністр                                                                       Денис МАЛЮСЬКА