11 липня 2017 о 9:30

міжнародна конференція "Становлення та функціонування системи приватного виконання судових рішень: європейський досвід та тенденції".

За підтримки Міністерства юстиції України спільно із Програмою USAID «Нове правосуддя», Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Проектом Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» та Центром комерційного права (Україна) відбудетьсяміжнародна конференція "Становлення та функціонування системи приватного виконання судових рішень: європейський досвід та тенденції".

В Конференції візьмуть участь експерти з Нідерландів, Польщі, Болгарії, Сербії, Латвії, та Литви, які висвітлять практичні питання впровадження приватного виконання судових рішень у їхніх країнах. Зокрема, відбудеться обговорення питань організації роботи офісів приватних виконавців, інструментів та засобів приватного виконавця, доступу до реєстрів та інформації про активи боржника, самоврядування, дисциплінарної відповідальності та інших.

Місце проведення: готель «Русь», Київ, вул. Госпітальна, 4. 

Початок заходу о 9:30. 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у конференції. Попередня реєстрація обов'язкова за посиланням:https://goo.gl/forms/n73zy2qTRjLuLnF03

*Через обмежену кількість місць організатори залишають за собою право відмовити в участі у конференції

готель «Русь», Київ, вул. Госпітальна, 4.