02-06-201711:45

До відома осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця

До відома осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця.

Тимчасова кваліфікаційна комісія приватних виконавців (далі – Комісія) повідомляє, що особам, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця, з метою реалізації їх права на допуск до складання кваліфікаційного іспиту необхідно подати Комісії:

1) заяву про допуск до складання кваліфікаційного іспиту (зразок додається);

2) копію паспорта;

3) копію диплома про вищу юридичну освіту;

4) копії документів про наявність відповідного стажу роботи (трудової книжки);

5) оригінал довідки про відсутність судимості;

6) оригінал інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

7) копію свідоцтва про проходження навчання;

8) копію свідоцтва про проходження стажування (крім осіб, які відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» звільнені від проходження стажування);

9) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру;

10) заяву про надання згоди на обробку персональних даних (зразок додається);

11) дві фотокартки розміром 40x30 мм.

Копії документів, які додаються до заяви про допуск до складання кваліфікаційного іспиту, повинні бути засвідчені особистим підписом особи.

Поштова адреса Комісії: 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13. Документи приймаються також за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10 (скринька для вхідної кореспонденції при вході у приміщення).

Додатково повідомляємо, що стажування осіб, які виявили намір отримати право на здійснення діяльності приватного виконавця, з метою закріплення отриманих ними під час навчання знань та набуття практичних навичок у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів забезпечується Департаментом державної виконавчої служби Міністерства юстиції України на підставі заяв зазначених осіб (зразок додається).

Поштова адреса Департаменту: 01001, м. Київ, вул. Городецького, 13. Заяви про направлення на стажування приймаються також за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10, (скринька для вхідної кореспонденції при вході у приміщення).