12-10-202011:00

Любов до професії через покоління

Хто сказав, що робота в органах державної реєстрації актів цивільного стану не для чоловіків? В органах ДРАЦС України існує чимало сімейних династій, в яких передавалась відданість та любов до своєї професії, серед яких і династія Хвалібота зі Львова, в якій саме сину судилося продовжити справу матері.

Хвалібота Галина Степанівна закінчила музичний ліцей, а також здобула юридичну освіту.  Галина Степанівна завжди прагнула дарувати людям добро та допомагати іншим. Свій робочий шлях вона розпочала у Львівському Палаці урочистих подій у 1978 році де безперервно пропрацювала до 2015 року на посадах обрядового старости та інспектора. Галина Степанівна любила свою роботу, маючи музичну освіту, будучи комунікабельною людиною, що любить творчість, вона проводила урочисті обряди в Палаці одружень, вдало використовуючи в роботі свій природній талант ведучої.

Хто б міг подумати, що в недалекому майбутньому син Галини Степанівни, який неодноразово бував у мами на роботі, вирішить продовжити справу матері.

Хвалібота Ростислав Ігорович, здобувши вищу юридичну освіту, свій професійний шлях розпочав з посади діловода Львівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану, а згодом зайняв посаду головного спеціаліста відділу. І на сьогодні Ростислав продовжує справу матері, самовіддано та цілеспрямовано «горить» улюбленою справою та з вдячністю говорить: «Я люблю свою роботу, сім’ю та родину! Низький уклін мамі за її виховання, адже саме мама навчила робити добро та завжди залишатись ЛЮДИНОЮ!!!»