01.02.2023 Текст повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Примірного положення про Комісію з розгляду скарг»

З метою дотримання вимог абзаців першого-четвертого пункту 17 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України
від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Міністерство юстиції України виносить для проведення електронних консультацій з громадськістю проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Примірного положення про Комісію з розгляду скарг» (далі – проєкт постанови) для забезпечення вивчення та врахування думки громадськості щодо зазначеного проєкту постанови.

Проєкт постанови розроблено Міністерством юстиції України на виконання положень Закону України «Про адміністративну процедуру» з метою регламентації діяльності Комісії з розгляду скарг щодо прийнятого адміністративним органом акта, процедурних рішень, дій чи бездіяльності адміністративного органу.

Просимо надсилати свої зауваження та пропозиції до проєкту постанови на електронну адресу as.kostenko@minjust.gov.ua, до 16 лютого 2023 року.

 

Контактна особа:

Головний спеціаліст відділу з питань діяльності органів виконавчої влади та правового забезпечення адміністративної процедури Управління конституційного та адміністративного законодавства Департаменту публічного права Костенко Аліна Сергіївна, тел. 271-17-31.

 

Проєкт постанови

Проєкт Примірного положення

Пояснювальна записка