17-08-202216:42

Наказ. Про проведення камеральної перевірки державного реєстратора Старовірівської сільської ради Грішаніної Галини Борисівни

Герб

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

  15.08.2022                             Київ                                   № 1847/7

 

Про проведення камеральної перевірки

державного реєстратора

Старовірівської сільської ради

Грішаніної Галини Борисівни

 

Відповідно до статті 341 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», Порядку здійснення Міністерством юстиції контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 990 (зі змінами), за результатом розгляду звернення Артема Пакіна (вх. № П-3229 від 01.12.2022)

НАКАЗУЮ:

  1. Провести камеральну перевірку державного реєстратора Старовірівської сільської ради Грішаніної Галини Борисівни в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо реєстраційних дій № 14801050012023416, № 14801070013023416.
  2. Утворити Комісію для проведення камеральної перевірки в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань у складі: 

Сорока Катерина Володимирівна – заступник начальника відділу камеральних перевірок та моніторингу у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації;

Бароніна Галина Орестівна – головний спеціаліст відділу камеральних перевірок та моніторингу у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації;

Дячок Віктор Богданович – головний спеціаліст відділу спеціальних перевірок, визначення професійної компетентності та організації підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації.

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника управління – начальника відділу спеціальних перевірок, визначення професійної компетентності та організації підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації Оксану Слободяніну.

 

Перший заступник Міністра                                                                       Євгеній ГОРОВЕЦЬ