11-05-202318:30

Наказ. Про проведення камеральної перевірки державного реєстратора Управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради Баган Олени Богданівни

Герб

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

 

 10.05.2023                              Київ                                   № 1073/7

 

Про проведення камеральної перевірки
державного реєстратора Управління державної
реєстрації юридичного департаменту Львівської
міської ради Баган Олени Богданівни

 

Відповідно до статті 341 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», підпункту 1 пункту 6 Порядку здійснення Міністерством юстиції контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 990 (зі змінами)

НАКАЗУЮ:

  1. Провести камеральну перевірку державного реєстратора Управління державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради Баган Олени Богданівни в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо реєстраційних дій №№ 1004159950042057652, 1004159950043057652.
  2. Утворити Комісію для проведення камеральної перевірки в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань у складі:

Дячок Віктор Богданович – заступник начальника управління – начальник відділу камеральних перевірок у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації;

Октисюк Іван Петрович – заступник начальника відділу камеральних перевірок у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації;

Тащева Альона Миколаївна – головний спеціаліст відділу камеральних перевірок у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнесу Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації.  

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника директора департаменту – начальника Управління обліку та контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації Департаменту державної реєстрації Нону Корж.

 

 

Перший заступник Міністра                                                          Євгеній ГОРОВЕЦЬ