12-05-202016:33

Наказ.Про проведення камеральної перевірки державного реєстратора Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області Рудик Юлії Ігорівни

Герб

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

08.05.2020                              Київ                                   № 1160/7

Про проведення камеральної перевірки

державного реєстратора Крюківщинської

сільської ради Києво-Святошинського району

Київської області Рудик Юлії Ігорівни

Відповідно до статті 341 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», підпункту 4 пункту 6 Порядку здійснення Міністерством юстиції контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 990 (із змінами),

НАКАЗУЮ:

  1. Провести камеральну перевірку державного реєстратора Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області Рудик Юлії Ігорівни у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань щодо реєстраційних дій за період з 01.01.2020 по 20.04.2020.
  2. Виконання пункту 1 наказу покласти на головного спеціаліста відділу моніторингу та контролю в сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Управління контролю та моніторингу суб’єктів державної реєстрації Департаменту нотаріату та державної реєстрації Г. Бароніну.
  3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Управління контролю та моніторингу суб’єктів державної реєстрації Б. Дідура.

 

Заступник Міністра

з питань державної реєстрації                                                              Ольга ОНІЩУК