21 березня 2018 року об 11:00

Меморандум про взаєморозуміння між Cтруктурою організації ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок та Міністерством юстиції України

Відбудеться підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Cтруктурою організації ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок та Міністерством юстиції України.

Підписання Меморандуму відбудеться за участі заступника Міністра юстиції України Дениса Чернишова та Голови офісу ООН жінки в Україні Анастасії Дівінської.

Участь у заході також візьмуть: керівник національних програм Посольства Швеції в Україні Ольга Сєдова та начальник Управління пенітенціарних інспекцій Міністерства юстиції України Володимир Трохимчук. 

ООН Жінки надаватиме Міністерству юстиції України технічну допомогу та консультації з питань політики, а також підтримку розбудови спроможності для впровадження ґендерних підходів в інституційних структурах, політиці та діяльності Міністерства юстиції зокрема реформі правосуддя та ґендерно-правової експертизи, в тому числі програмах, планах та бюджетах, з тим щоб жінки та чоловіки отримували однакову вигоду від реформ правосуддя, та щоб уникнути ґендерної нерівності та дискримінації.

Акредитація для ЗМІ триватиме до 16-ої години 20.03.2018 року.

Міністерство юстиції України, пров. Рильський, 10, аудиторія № 202.