14-06-201916:37

Денис Чернишов: Дипломовані фахівці скоро поповнять колективи органів та установ Державної кримінально-виконавчої служби України

Заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов взяв участь у врученні офіцерських погонів та дипломів про закінчення Інституту кримінально-виконавчої служби випускникам п’ятого випуску. 82 курсанти одержали первинні офіцерські звання і дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та стали дипломованими фахівцями, які вже невдовзі поповнять колективи органів та установ Державної кримінально-виконавчої служби України. Семеро випускників, які під час навчання проявили особливу старанність та наполегливість, заслужено отримали дипломи з відзнакою.

Урочисті з нагоди випуску відбулися в Міністерстві юстиції України. У церемонії також взяли участь  народний депутат України Олександр Марченко, в.о. начальника Адміністрації ДКВС України Володимир Мелюхов, перший заступник директора «Центр пробації» Ірина Яковець, учений секретар Вченої ради НАВС професор Віталій Василевич, начальник Інституту кримінально-виконавчої служби генерал-майор внутрішньої служби Євген Бараш, голова комісії з ліквідації Державної пенітенціарної служби України Сергій Скоков, а також численні родичі та близькі.

Вітаючи вчорашніх курсантів зі святом, заступник Міністра юстиції України Денис Чернишов сказав: «У цей хвилюючий момент хочу привітати вас як колег. Тому, що ви пройшли чималий шлях до того, щоб отримати офіцерські звання. Незабаром ви будете працювати у найскладнішій системі правоохоронних органів, яка несе важливу функцію в суспільстві. Я також хочу подякувати й вашим родинам за те, що підтримали вас на цьому шляху служби суспільству. Несіть ці погони з честю, демонструйте гідні результати і покажіть наш найголовніший результат – поверніть людину у суспільство ресоціалізованою та виправленою».

Випускники порадували присутніх не тільки гарною фізичною формою та зірками на погонах, але й відмінним стройовим вишколом. Під супровід духового оркестру, під щасливими і гордими поглядами батьків, вчорашні курсанти, карбуючи крок, пройшли урочистим маршем. А на щастя, за доброю традицією, підкинули вгору монети.

 

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/vipusk-kursantiv-institutu-kriminalno-vikonavchoi-slujbi-kiiv-14-chervnya-2019-roku