19-09-201912:17

Денис Малюська провів зустріч з представниками проєкту «Pravo-Justice»

Міністр юстиції Денис Малюська, заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Онищук та державний секретар Ганна Буяджи разом з іншими представниками Мін’юсту зустрілися з делегацією проєкту «Pravo-Justice» на чолі з керівником Довидасом Віткаускасом.

На початку зустрічі керівник проєкту «Pravo-Justice» Довидас Віткаускас привітав Дениса Малюську з призначенням на посаду Міністра юстиції та висловив сподівання у співпраці щодо подальшого впровадження реформ у сфері юстиції.

У ході зустрічі сторони обговорили питання, пов’язані із впровадженням системи електронного урядування, зокрема, введення електронного документообігу, функціонування реєстрів, регуляції Мін'юстом діяльності нотаріату, адвокатури, арбітражних керуючих та приватних виконавців, а також питання реалізації Мін’юстом політики у сфері правосуддя.

Під час зустрічі українська сторона підтримала позицію щодо дерегуляції самоврядних професій та збільшення участі Мін’юсту у реалізації політики у сфері правосуддя.

Наприкінці зустрічі сторони подякували одна одній за плідний діалог. Представники проєкту «Pravo-Justice» висловили готовність надавати експертну допомогу реформам та ініціативам Мін’юсту у сфері юстиції.

 

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/ministr-yustitsii-denis-malyuska-proviv-zustrich-z-predstavnikami-proektu-pravo-justice-kiiv-19-veresnya-2019-roku