21-11-201914:56

Денис Малюська: У Мін’юсті відбувається публічне обговорення кандидатів на посади начальників міжрегіональних управлінь юстиції

Вперше в історії Мін’юсту відбувається публічне обговорення кандидатів на вакантні посади керівників 8-ми міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції. Після проведення першого етапу конкурсу – тестування, інформацію про кандидатів було оприлюднено на спеціальному веб-сайті .

«Ви можете не тільки подивитися, хто пройшов перший етап конкурсу та ознайомитися із біографією кандидатів, але й написати про кожного з них свій відгук», – зазначив Міністр юстиції України Денис Малюська.

Всі відгуки будуть перевірені та враховані. «Думка усіх тих, хто має досвід безпосередньої взаємодії із кандидатами чи результатами їх роботи, – вкрай важлива і буде врахована», – наголосив Міністр.

Також під час проведення другого етапу конкуру – співбесіди з метою оцінки відповідності професійної компетентності кандидатів встановленим вимогам – буде здійснюватися відеофіксація. Перегляд запису буде доступний в мережі Інтернет після завершення цього етапу.

Рішенням конкурсної комісії будуть визначені кандидатури на зайняття посад державної служби, які наберуть найбільшу загальну кількість балів за результатами складання загального рейтингу кандидатів (не більше п’яти осіб на одну посаду), для вибору суб’єктом призначення переможця конкурсу. Критеріями відбору будуть професіоналізм, особисті якості та репутація.