04-10-201717:57

До відома осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця.

Тимчасова кваліфікаційна комісія приватних виконавців (далі – Комісія) повідомляє, що згідно протоколу засідання Комісії від 02.10.2017 № 26 за результатами розгляду заяв осіб, які виявили намір отримати право на здійснення діяльності приватного виконавця, про допуск до складання кваліфікаційного іспиту Комісією прийняте відповідне рішення (списки осіб, яким надано допуск/відмовлено в допуску, додаються).

Крім того, згідно протоколу засідання Комісії від 02.10.2017 № 26 затверджений графік складання кваліфікаційного іспиту особами, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця (інформація про дату і місце проведення іспиту додається).

Комісія звертає увагу на те, що в день проведення іспиту особам, допущеним до його складання, необхідно мати при собі паспорт громадянина України.

Комісія попереджає, що облікові записи (імена доступу та паролі), надані учасникам перед початком іспиту, потрібно зберігати протягом всього часу автоматизованого анонімного тестування у зв’язку з тим, що для переходу до кожного наступного етапу іспиту необхідна авторизація в електронній системі тестування.

Одночасно Комісія інформує, що особі, відносно якої Комісією прийняте рішення про відмову в допуску до складання кваліфікаційного іспиту, буде направлене відповідне повідомлення із зазначенням причин такої відмови засобами поштового зв’язку та на електронну адресу».

 

Список осіб, яким надано допуск до складання кваліфікаційного іспиту

Список осіб, яким відмовлено в допуску до складання кваліфікаційного іспиту

Інформація про дату і місце проведення іспиту