27-10-202110:09

До відома осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця

Кваліфікаційна комісія приватних виконавців (далі – Комісія) повідомляє, що згідно протоколу засідання Комісії від 05.10.2021 № 94 Комісією затверджений графік складання кваліфікаційного іспиту особами, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця (інформація про дату і місце проведення іспиту додається).

Комісія звертає увагу на те, що в день проведення іспиту особам, допущеним до його складання, необхідно мати при собі паспорт громадянина України.

Також Комісія наголошує, що з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, перебування особи у приміщенні для проведення кваліфікаційного іспиту без вдягнутих засобів індивідуального захисту не допускається.

З огляду на це Комісія звертає увагу, що особам, допущеним до складання іспиту, необхідно прибути на автоматизоване анонімне тестування в респіраторах або захисних масках, що закривають ніс та рот, а також рукавичках.

Комісія попереджає, що облікові записи (імена доступу та паролі), надані учасникам перед початком іспиту, потрібно зберігати протягом всього часу автоматизованого анонімного тестування у зв’язку з тим, що для переходу до кожного наступного етапу іспиту необхідна авторизація в електронній системі тестування.

 

Дата і місце проведення іспиту