01-03-202311:54

ДП «СЕТАМ» продало майна на 20 млрд грн

Державним підприємством «СЕТАМ» (Міністерства юстиції) на електронному аукціоні OpenMarket було реалізовано майна на загальну суму понад 20 млрд грн.

Починаючи з 2014 року було проведено понад 78 тисяч успішних аукціонів. Завдяки конкуренції на торгах продавці додатково отримали понад 2 млрд грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 11,5%.

База користувачів аукціону є однією з найбільших в Україні. На сьогодні це понад 96 тисяч учасників і кожного дня додаються нові.

Найбільше лотів (66,9% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби та приватних виконавців.

Статистика по продавцях:

Серед категорій, з проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів. Повна статистика по категоріях за весь час:

 

«Ми продовжуємо продавати активи для українських банків та допомагати державним і приватним виконавцям у виконанні рішення судів. Дякую продавцям, партнерам та покупцям за довіру до аукціону», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.