31-12-202010:20

Інформація для кандидатів на посаду директора Координаційного центру з надання правової допомоги

Як повідомлялося раніше, за результатами тестування кандидатів на посаду директора Координаційного центру з надання правової допомоги лише два кандидати набрали мінімальну кількість балів необхідну для допуску до наступного етапу конкурсу.

Пунктом 29 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора Координаційного центру з надання правової допомоги, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 10 травня 2017 року № 1515/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 травня 2017 року за № 589/30457 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 06 вересня 2017 року № 2823/5) передбачено, що за результатами проведення конкурсного відбору інформація про кандидатів, які отримали три найвищі конкурсні бали за результатами проведеного конкурсу, передається Комісією Наглядовій раді Координаційного центру з надання правової допомоги.

У зв’язку з цим прийнято наказ про скасування проведення конкурсу щодо обрання директора Координаційного центру з надання правової допомоги.

Інформація щодо повторного оголошення конкурсу буде опублікована на офіційних вебсайтах Міністерства юстиції України та Координаційного центру з надання правової допомоги.

Наказ