23-01-201816:30

Івано-Франківськ приєднався до OpenMarket

Сьогодні, 23 січня, відбулось підписання меморандуму про співпрацю та партнерство у сфері реалізації комунального майна між OpenMarket (ДП "СЕТАМ") та Івано-Франківською міською радою.

"Це черговий крок до чесних та відкритих торгів, який ми робимо на шляху до продажів комунального майна. Ми розраховуємо на високі показники від співпраці з державним підприємством", - сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Аукціони OpenMarket проходять відкрито, чесно, в режимі онлайн і будь-хто може побачити як відбувались торги, які ціни пропонувались покупцями і хто переміг. «Івано-Франківськ став черговим містом, яке приєдналося до нас. Минулого тижня ми підписали угоду с Житомирською обласною радою. Таким чином, ми розширюємо географію наших продажів вже щотижнево. Чекаємо від міської влади на перші лоти. Всі торги будуть проходити з використанням інноваційної технології захисту Blockchain", - наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов.

«Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області передало на реалізацію 830 лотів на суму більше 194 млн гривень, з них реалізовано 303 лоти, сума продажу яких становить більше 46 млн гривень», - сказав начальник ГТУЮ в Івано-Франківській області Микола Станіщук.

На кінець 2017 року ДП "СЕТАМ" уклало угоди про реалізацію комунального майна з органами влади у Хмельницькій, Херсонській, Миколаївській, Закарпатській, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Черкаській, Рівненській, Вінницькій областях. Послуги системи є повністю безкоштовними для органів місцевого самоврядування.

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року. Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua