12-11-202014:58

Міністр юстиції Денис Малюська підписав Меморандум про співпрацю щодо реалізації Проєкту SURGe

У рамках імплементації Проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) Міністр юстиції Денис Малюська та Директор Agriteam Canada Consulting Ltd. в Україні Танія Лей Санфорд Аммар підписали додатки до Меморандуму між Міністерством юстиції України та Agriteam Canada Consulting Ltd., які включають спільні плани дій як інструменти, що визначають заходи технічної допомоги.

Підписані документи мають на меті надання підтримки Міністерству юстиції у підвищенні його спроможностей, зокрема, збирати та використовувати статистику для цілей реабілітації засуджених, а також покращувати ефективність установ виконання покарань та попереднього ув’язнення у сфері фінансів, кадрів, безпеки, соціально-виховної роботи, матеріальних умов, прав людини, охорони здоров’я і державних підприємств установ виконання покарань.

Так, передбачається створення ІT інструменту – аналітичної системи (аналітичної карти) оцінки пенітенціарних установ.

Денис Малюська подякував канадській стороні за підтримку, яка на постійній основі надається Міністерству у впровадженні ключових реформ у сфері юстиції, й висловив сподівання на успішну реалізацію Проєкту SURGe та досягнення очікуваних результатів.

 

Довідково: Мета Проєкту SURGe – допомога Уряду України у впровадженні реформ у сферах урядування і економічного розвитку, які відповідають потребам громадян. Бенефіціари: СКМУ, Міністерство цифрової трансформації, Міністерство юстиції. Строк реалізації: 30.09.2019 – 31.12.2024.

 

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/ministr-yustitsii-denis-malyuska-pidpisav-memorandum-pro-spivpratsyu-schodo-realizatsii-proektu-surge-kiiv-12-listopada-2020-roku