27-02-200300:00

Міністр юстиції зустрівся з Послом Польщі в Україні

27 лютого 2003 року Міністр юстиції України Олександр Лавринович провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним послом Польщі в Україні Мареком Зюлковськи, яка відбулася на прохання посла. Була обговорена можливість зустрічі Міністра юстиції України та міністра юстиції Польщі Гжегоша Курчука з метою подальшої інтенсифікації контактів та співробітництва між двома країнами у правовій сфері. Польський посол висловив цю пропозицію на прохання міністра юстиції Польщі.

У ході бесіди з послом український міністр нагадав, що 24 травня цього року виповнюється 10 років від дня підписання Договору між Україною та Республікою Польща про правову допомогу і правові відносини у цивільних та кримінальних справах. І висловив думку про можливість проведення зустрічі зі своїм польським колегою саме в цей день.

Олександр Лавринович зазначив, що контексті інтенсифікації контактів між керівниками Польщі та України зустріч міністрів юстиції "буде не просто логічною, але й корисною". Зокрема, на думку українського міністра, однією з тем зустрічі може стати якість взаємних виконань домовленостей про правову допомогу.

Прес-служба Міністерства юстиції України
Tел. 229-88-70
E-mail: press@minjust.gov.ua