17-01-201809:34

Мін’юст оголосив конкурси на зайняття 14 вакансій у генеральних директоратах

Міністерство юстиції оголосило конкурси на зайняття 14 вакантних посад державних експертів експертних груп   Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції та Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності.

Відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті Мін’юсту.

За посиланням https://minjust.gov.ua/vacancies   кожен бажаючий може отримати додаткову інформації про рівень оплати, посадові обов’язки та документи, необхідні для участі у конкурсному відборі. Так само тут розміщена інформація про час та дату проведення конкурсу.

Нагадаємо, що у жовтні Міністерство юстиції в рамках пілотного проекту з комплексного реформування органів виконавчої влади оголосило та успішно провело конкурсні відбори на зайняття вакантних посад генеральних директорів 2 генеральних директоратів.

Переможцем конкурсу та першим за рейтингом кандидатом на посаду Генерального директора Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції стала Зайченко Юлія Іванівна. Переможцем конкурсу на посаду Генерального директора Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності став Власюк Владислав Вікторович.