13-12-201715:33

Мін’юст провів благодійну акцію зі здачі донорської крові «Мін’юст з тобою однієї крові»

З нагоди Дня благодійності пройшла ініційована Міністерством юстиції благодійна донорська акція «Мін’юст з тобою однієї крові», в рамках якої понад 100 співробітників органів юстиції здали кров для дітей, які отримують медичну допомогу в лікарні «Охматдит».

«Раніше ми зібрали кошти для придбання електоровідсмоктувача та двох протипролежневих систем, які потребувало реабілітаційне відділення лікарні «Охматдит». Сьогодні ми передали це обладнання медичному закладу. Так само Мін’юст для відділення трансплантології передав антикоагулянти, необхідні для виготовлення тромбоконцентрату крові», - зазначив заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе.

Окрім того, у рамках всеукраїнського правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!» (http://pravo.minjust.gov.ua/) усі охочі змогли отримати правову консультацію.

«Працівники місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги щомісяця надаватимуть правові консультації для батьків дітей, котрі перебувають у лікарні. Відтепер співпраця лікарні «Охматдит» з Координаційним центром з надання правової допомоги буде проходити на постійній основі», - зазначила директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Києві Оксана Василяка.

Відео за посиланням: https://minjust.gov.ua/watch/minyust-proviv-blagodiynu-aktsiyu-zi-zdachi-donorskoi-krovi-minyust-z-toboyu-odniei-krovi