29-12-201811:59

Оголошуємо конкурс для участі в проекті з підтримки діяльності Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх

Протягом останніх двох років одним із ключових завдань Міністерства юстиції було створення належних умов для захисту дітей. Наше Міністерство має не тільки відповідний обов'язок, але й розуміння того, що це необхідно робити. Саме тому у 2017 році ми підтримали ініціативу нашого партнера - Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та взяли на себе відповідальність створення та координації діяльності Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх.

Сьогодні Міжвідомча координаційна рада – це та платформа, яка об’єднує  майже всіх стейкхолдерів в Україні зі сфери правосуддя для дітей, допомагає їм обмінюватись інформацією, напрацьовувати спільно політики, які враховують думку всіх учасників процесу.

Міжвідомча координаційна рада – це приклад успішної співпраці Міністерства та представництва міжнародної організації, яка дає плідні результати та творить нову політику у сфері юстиції для дітей.

Сьогодні ми набираємо все більших обертів і завдяки підтримці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні оголошується конкурс проекту з підтримки діяльності Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх.

Тривалість проекту: до 12 місяців.

Дедлайн для прийому заявок: 17:00 год. за київським часом 20 січня 2019 року.

Запрошуємо усіх зацікавлених взяти участь.

З деталями конкурсу Ви можете ознайомитися за посиланням:

https://www.unicef.org/ukraine/ukr/overview_10634.html