21-02-201812:19

Олена Сукманова привітала працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану

Шановні колеги, працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану!

Якщо ми звернемось до витоків нашої історії, то побачимо, що відділи державної реєстрації актів цивільного стану беруть свій початок 20 лютого 1919 року. Нині минає 99 років з часу їх створення.

Своєю діяльністю, починаючи від реєстрації народження нового громадянина нашої країни і до останнього запису у житті людини, Ви створюєте унікальні книги державної реєстрації актів цивільного стану, які містять відомості про цивільний стан людини, що надають можливість підтвердити родинні відносини, зв’язки поколінь, факти біографії кожної людини. Такі книги є складовою частиною Національного архівного фонду і надзвичайно цінні для нинішніх і прийдешніх поколінь.

Робота працівників відділів державної реєстрації актів цивільного стану спрямована на забезпечення захисту законних прав, свобод людини шляхом ефективного надання правових послуг.

Реалії сьогодення обумовили новаторський підхід у наданні таких послуг, що дало можливість зробити процес їх отримання максимально швидким, зручним і доступним.

Високий професіоналізм, любов до своєї справи, сумлінність, толерантне ставлення до відвідувачів, розуміння їхніх проблем і потреб, здатність швидко та вірно знаходити рішення у найскладніших ситуаціях – це  якості, притаманні представникам вашої професії.

Зичу вам творчої енергії, натхнення, нових успіхів у досягненні високої професійної мети. Міцного здоров’я, благополуччя, якомога більше щасливих, радісних моментів у вашому житті.