27-07-201815:41

Олена Сукманова відкрила у Новоград-Волинському дев’ятий в Україні «Open Space»

Заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова разом із заступником голови Житомирської ОДА Олексієм Ясюнецьким та начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабарем відкрила у Новоград-Волинському центр з надання послуг у сфері ДРАЦС, який працюватиме у форматі «Open Space». Це вже дев’ятий такий офіс в Україні після Києва, Одеси, Львова, Кропивницького, Сум, Миколаєва, Хмельницького та Рівного.

«Особливістю сьогоднішнього офісу «Open Space» є те, що він є першим відкритим не в обласному, а у районному центрі. До цього всі вісім офісів відкривались у облцентрах. Тепер прийшла черга і менших міст. Мені особливо приємно, що з кожним новим офісом доступ до якісних, сучасних послуг отримують все більше і більше громадян», - сказала Олена Сукманова.

Вона наголосила, що у «Open Space» громадяни зможуть без жодних черг отримати весь спектр послуг, які надають відділи ДРАЦС: отримання свідоцтва про народження, шлюб чи його розірвання, свідоцтва про зміну імені, повторні свідоцтва та витяги з Державного реєстру актів цивільного стану.

Вона також зазначила, що кожен наступний «Open Space», який відкривається,  є більш досконалим та зручнішим, ніж попередні. «Сподіваюся, що громадяни будуть отримувати не тільки якісні послуги, але й задоволення від відвідування наших офісів», - сказала заступник Міністра юстиції. 

Адреси центрів: м. Київ, вул. Заслонова, 16; м. Одеса, вул. Розумовська, 37; м. Львів, вул. Івана Франка, 157; м. Кропивницький, вул. Попова, 26; м. Суми, вул. Петропавлівська, 75; м. Миколаїв, пр. Богоявленський, 340/2; м. Хмельницький, Гагаріна, 4; м. Рівне, проспект Миру, 14; м. Новоград-Волинський, пл. Лесі Українки,15.