17-08-201812:51

OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає молокозавод «Олком» у Мелітополі за 84 млн грн

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продає нерухомість та обладнання ЧП Молокозавод "Олком" за 84 млн грн у місті Мелітополь.

На продаж виставлено комплекс будівель та споруд , загальною площею 14326.60 кв.м., а також рухоме майно ,обладнання молокозаводу в кількості 230 позицій що знаходяться за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Інтеркультурна ( Дзержинського), 289-А,

Це майно належало ЧП Молокозавод "Олком" (ТМ Молочная Река)

«Молокозавод - Олком» є одним з провідних молокопереробних підприємств в Україні. «Молокозавод - Олком» заснований на базі Мелітопольського міського молочного заводу в 2000 році.

В асортименті продукції, що випускається більш ніж 60 найменувань - від традиційного кефіру і молока до йогуртів з шматочками фруктів і сиркових десертів.

Протягом всього часу підприємство вдосконалив технології, невпинно розвивалося, збільшуючи асортимент якісної продукції.

Молочні продукти ТМ «Олком» з максимальним збереженням цінних природних властивостей молока без шкідливих домішок. Безпека і якість продукту гарантовано для всіх.

“Завод використовує сучасне високотехнологічне обладнання, впроваджена система харчової безпеки, що робить лот привабливим для покупців” - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Опис лотів: https://setam.net.ua/auction/299875 та https://setam.net.ua/auction/299892

Дата проведення аукціону: 13 Вересня 2018 року. 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua 

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov