06-09-201812:18

OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає ТЦ «Квадрат Дружби Народів» за 97 млн грн

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продає торгівельно-виставочний центр"Квадрат Дружби Народів" площею 4,8 тис кв. м у Києві за 97,4 млн грн.

Продається приміщення - торгівельно-виставочний комплекс "Квадрат Дружби Народів" площею 4828.70 кв .м. за адресою: Київ, бульвар Дружби Народів.

Торговий центр введено в експлуатацію в 2000 році.

ТЦ входив в мережу ТМ «Квадрат» і позиціонується як центр сімейної покупки і дозвілля.

Це підземний торговий центр товарів зі спеціалізацією «Все для дому», в якому представлені всі види товарів - від предметів інтер'єру і посуду до меблів і побутової техніки.

Крім того, в ТЦ є магазини модного одягу і взуття, магазини спортивних товарів, об'єкти сфери послуг, а також фуд-корт, що складається з п'яти ресторанів швидкого харчування.

“ТЦ розташований в одному з найжвавіших підземних переходів столиці, в активній діловій частині Києва, в районі з розвиненою транспортною інфраструктурою. Зручне місце розташування (р-н метро «Дружби народів», велика транспортна розв'язка Печерського мосту та наявність широкого асортиментного ряду забезпечують центру постійний потік відвідувачів”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

 

Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/302712

Стартова ціна: 97 426 000.00 грн.

Дата проведення аукціону: 1 жовтня 2018 року

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

 

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov