29-10-201811:26

OpenMarket продає логістичний центр «Арктика» під Києвом за 195 млн грн

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продає логістичний центр «Арктика» у с. Софіївська Борщагівка за 195 млн грн.

«Арктика»  - предмет добровільного продажу ПАТ «Ощадбанк».

Центр введений в експлуатацію в листопаді 2011 року і надає послуги зберігання, переміщення і сортування товарів найширшого асортименту.

Послуги логістичного центру:

- обслуговування автомобільного транспорту на автотерміналі;

- прийом і розвантаження автомобільних вантажів;

- зберігання товару на митному ліцензійному складі (МЛС), складі тимчасового зберігання (СТЗ);

- надання в оренду приміщень Логістичного центру.

Комплекс забезпечує надання в одному місці повного спектру послуг вантажного митного комплексу (митно-ліцейзійного складу, автомобільного терміналу, складу тимчасового зберігання) з оформленням партії товару за 24 години.

Діє підприємство з високотехнологічної рибопереробки, організований продаж на ярмарку свіжомороженої та охолодженої риби, готової рибної продукції, морепродуктів.

Комплекс надає послуги зберігання з мультитемпературним режимом, приймання та відвантаження товарів 24 години на добу, буде організований електронний облік вантажів. Запланований щомісячний обсяг реалізації рибної продукції складатиме 10 млн грн місяць.

Виставлено на продаж об’єкти нежитлової нерухомості (будівлі та споруди) загальною площею 21 461,2 кв.м, обладнання та земельні ділянки загальною площею 4,9752 га:

- Комплекс по зберіганню продуктів харчування з допоміжними будівлями та спорудами загальною площею 17 142,8 кв.м та земельна ділянка загальною площею 4,1459 га;

- Рибний ярмарок загальною площею 2 926,9 кв.м та земельна ділянка загальною площею 0,6679 га.

 

“Логістичний центр «Арктика» - найбільший логістичний центр для групи товарів, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання. Цей об’єкт є дуже привабливим для операторів ринку”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

 

Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/312870.

Стартова ціна: 195 000 000.00.

Дата проведення аукціону:  5 листопада 2018.

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

 

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua   

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov