17-08-201809:33

Openmarket запрошує електроні майданчики залучатися до продажу арештованого майна

У червні відбулась підписання «дорожньої карти» між Міністерством юстиції України, ДП «СЕТАМ», Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та ДП «СЕТАМ» та урядово-громадською ініціативою «Разом проти корупції» у сфері реалізації арештованого майна.

Меморандум окреслює основні рамки відповідальності та співпраці між сторонами, які мають на меті створення конкурентних і сприятливих умов для організації та проведення електронних торгів з реалізації майна, арештованого під час здійснення примусового виконання судових рішень.

ДП «СЕТАМ» відкриває торги арештованим майном для приватних майданчиків. І сподівається, що вони будуть активними, мобільними та креативними та суттєво збільшать продажі.

Ми впровадили Application Programming Interface щоб розширити співпрацю з незалежними майданчиками і дати їм змогу долучити ще більше потенційних покупців.  З правилами додавання майданчиків можна ознайомитися тут: https://setam.net.ua/api.

ДП «СЕТАМ» розіслало запрошення понад 40 електронним майданчикам, що зареєстровані в системі «Прозоро. Продажі».

«Потенційно річна кількість винагороди для всіх майданчиків складає 16 млн грн. Я запрошую наших приватних колег активніше залучатися до програм», - розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov