26-04-201909:59

Початок прийому заяв для проходження автоматизованого анонімного тестування, яке відбудеться у травні 2019 року

Міністерство юстиції України повідомляє про початок прийому заяв для проходження автоматизованого анонімного тестування з метою визначення професійної компетентності осіб, які мають намір здійснювати функції державного реєстратора, яке відбудеться у травні.

До тестування, яке відбудеться у травні 2019 року, будуть допущені особи, заяви яких надійшли до Мін’юсту з 09 год. 00 хв. 02 травня до 15 год. 00 хв. 10 травня 2019 року.

Днем подання заяви на проходження  автоматизованого анонімного тестування вважається день її фактичного отримання Мін’юстом.

Заява з додатком може бути подана особисто до Міністерства юстиції України за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10, або шляхом надіслання на поштову адресу: 01001 м. Київ, вул. Городецького, 13

Звертаємо увагу, що повідомлення про конкретну дату, час та місце проведення автоматизованого анонімного тестування, а також прізвище, ім’я та по батькові осіб, які виявили бажання пройти таке тестування, буде розміщено на офіційному веб-сайті Мін’юсту за сім календарних днів до дня його проведення.

Більш детальна інформація стосовно проведення автоматизованого анонімного тестування міститься в рубриці «Підтвердження професійної компетентності у сферах державної реєстрації» розділу «Напрями діяльності» за посиланням: https://minjust.gov.ua/ndd/dergreestr або за телефоном 044-233-65-12.