24-01-202210:55

«RwS bank» виставив на продаж 41 земельну ділянку у Київській та Черкаській областях

«RwS bank» виставив через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) 41 земельну ділянку різного цільового призначення у Київській та Черкаській областях. Загальна стартова сума нерухомості складає 28 239 703,00 грн.

Найдорожча та найбільша за площею – земельна ділянка в Черкаській області, с. Свидівок, вихід до річки Дніпро (площа 4,5861 га), відмінно підходить для розміщення оздоровчого комплексу. Стартова ціна за лот складає 10 022 000,00 грн.

Цікава пропозиція для забудовників котеджних містечок – це масив ділянок у с. Музичі, Києво-Святошинського району, загальною площею 7 га. Поділ ділянок уже виконано, їх площа складає від 0,20 до 0,25 га. Цільове призначення – для будівництва  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.  

«Для аграріїв будуть цікаві земельні ділянки у Макарівському районі Київської області. Найдешевша та найменша за площею – земельна ділянка, розташована на території Забуянської селищної ради. Її загальна площа складає 0,37 га, цільове призначення — для ведення особистого селянського господарства. Стартова ціна за лот – 44 300 грн», — зазначає представник від «RwS bank» Василь Тумасов.

«Аукціони від «RwS bank» зацікавлять покупців з будівельного, аграрного та навіть ресторанного бізнесу. Таких у нас чимало на майданчику. Земельні ділянки можуть використовуватися для будівництва житлових будинків, ресторанів, культурно-оздоровчого комплексу, ведення сільського господарства», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціони з земельними ділянками стартують 21 лютого 2022 року.

Ознайомитися з лотами можна за цим посиланням: https://bit.ly/3nRf30Q

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України)це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Загальна сума продажу з початку роботи склала 17,67 млрд грн.