12-02-202114:05

СЕТАМ шукає міжнародного партнера для презентації і продажу виставлених на аукціон активів закордонним інвесторам

СЕТАМ шукає міжнародного партнера для презентації і продажу виставлених на аукціон активів закордонним інвесторам

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції шукає міжнародного партнера для просування і продажу активів виставлених на продаж через майданчик OpenMarket за межами України.

З 2015 року на OpenMarket було проведено майже півмільйона електронних аукціонів на 14,1 млрд грн. Понад 20 банків співпрацюють з підприємством по продажу балансових активів. Для них було організовано та проведено понад 1 000 успішних аукціонів та продано майна на суму близько 3,5 млрд грн в рамках добровільного продажу. При цьому 55% лотів продано з приростом ціни, що дозволило додатково заробити понад 150 млн грн.

До найбільш системних партнерів за цим напрямом можна відвести банки державного сектору: Ощадбанк, Укргазбанк та ПриватБанк.

Окрім цього наявні договори (та були кейси організації торгів) з:

НБУ, «Альфа-Банк Україна», «ПУМБ», «Райффайзен Банк Аваль», «ТАСКОМБАНК», Банк Львів, Полтава Банк, МТБ Банк, Кліринговий Дім, Мегабанк, Метабанк, Скай Банк.

Презентація по напрямках і результатах роботи OpenMarket: https://cutt.ly/OkPXUWS

«Рішення залучити компанію прийнято в зв’язку з розширенням ринку продажу і поглибленням співпраці з українськими банками. На нашого партнера буде покладено обов’язок просування аукціонів для інвесторів, маркетинг та представництво підприємства на зустрічах за кордоном», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Контакти для пропозицій і питань щодо міжнародного партнерства:

Тел.: 094-823-97-14 (Відділ з розвитку підприємства)

Електронна пошта: sales@setam.net.ua