04-09-201812:03

СЕТАМ відкриває курси церемоніймейстерів

ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України оголошує про набір на курс «Весільний церемоніймейстер».

Щодня закохані одружуються і однією з найважливіших моментів для подружжя є весільна церемонія, під час якої молодята у всіх на очах з’єднують свої серця та долі.

Постає питання саме у людині, яка б професійно провела найголовнішу подію у житті для закоханих, знала та вміла прогнозувати усі деталі, тонкощі під час створення та проведення саме весільної церемонії.

Сьогодні популярна професія - весільний церемоніймейстер, але на жаль справжніх церемоніймейстерів не так вже і багато.

За підтримки Міністерства юстиції України було запрошено команду найкращих професіоналів у цьому напрямку та створено навчальний курс – «Весільний церемоніймейстер», який розпочнеться вже цієї осені.

Державне підприємство «СЕТАМ» реалізує пілотний проект Мін’юсту «Шлюб за добу» і разом з командою кращих професіоналів поділяться своїми знаннями та досвідом, розкриють усі секрети для створення та проведення незабутньої церемонії одруження.

«Курс створений для підготовки висококласних фахівців, що працюватимуть над організацією весільної церемонії, здатних створити свято, яке буде радувати людей, і приносити тільки позитивні емоції», - додає генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Ви готові щоразу під час проведення церемонії одруження відчувати та розділяти почуття закоханої пари? З неабиякою романтичністю промовляти найголовнішу фразу для наречених? Тоді чекаємо саме на Вас!

В кінці успішного навчання кожен отримаєте диплом про проходження даного курсу, кращі будуть внесені до бази церемоніймейстерів.

Курс призначений для фахівців, що організовуватимуть весільну церемонію.

За детальною інформацією звертайтесь за телефон 066 852 53 42.

29 липня 2016-го в Україні запустили пілотний проект "Шлюб за добу", завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів. Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб.

ДП “СЕТАМ” - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket:om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov