18-06-202010:26

Таскомбанк та СЕТАМ уклали угоду про продаж майна на голландських аукціонах

Державне підприємство «СЕТАМ» уклало угоду про реалізацію майна з АТ «ТАСКОМБАНК».

Першим лотом у системі стали 3 самохідні  конвеєри на гусеничному ходу марки TELESTACK. Обладнання перебуває у робочому стані. Телескопічні штабелеукладчики являють собою конвеєри стрічкового типу з безперервним виробничим циклом. Основне їхнє призначення — приймання і одночасне штабелювання будь-яких сипучих матеріалів. За допомогою них можна проводити завантаження залізничних напіввагонів, морських і річкових суден. Обладнання належить на праві власності — банку, будь-які арешти чи заборони на відчуження — відсутні.

Стартова ціна лоту - 13 376 000 грн. Дата проведення торгів - 7 липня 2020 року.

За домовленістю з банком лоти будуть продаватися на “голландському” аукціоні. Тобто буде застосована процедура проведення торгів з пониженням ціни (редукціон) з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 10 млн грн. Крок зниження становить: 1% (в грошовому виразі 133 тис. грн)

«Це вже 24 банк-партнер, який обрав аукціон OpenMarket для продажу непрофільного майна. Нас обирають за відкритість, зручність та гнучкість до побажань клієнтів. Тому підтвердження - 3,1 млрд грн зароблених для українських банків», - наголосив в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

 

Посилання на лот в системі:

https://setam.net.ua/auction/428243

 

Таскомбанк - український банк з головним офісом у Києві. Один з найперших комерційних банків в Україні, заснований у 1989 році. Станом на 21 травня 2019 року мав 108 відділень у всіх регіонах України. За розмірами чистих активів входить до двадцятки найбільших банків України. За підсумками 2018 року увійшов до двадцятки найприбутковіших банків, отримавши чистий дохід в 402 млн грн. Банк входить до складу фінансово-промислової групи «ТАС» Сергія Тігіпка.

 

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12 млрд грн.