01-08-202210:54

Таскомбанк виставив на продаж через онлайн-аукціон СЕТАМ нерухомість та сільгосптехніку майже на 60 млн грн

Таскомбанк виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) 22 лота на загальну стартову ціну — 59 007 636 грн.

Серед виставлених пропозицій земельні ділянки, магазини, автостанція, готель, житлові будинки, сільгосптехніка та спецтехніка.

Нерухомість розташована в Київській, Дніпропетровській, Львівській, Закарпатській, Запорізькій, Полтавській, Одеській областях.

«Таскомбанк виставив багато цікавих пропозицій, які можуть залучити зовсім різних потенційних покупців. Ознайомитися з ними і записатися на перегляд можна у зберігачів, їх контакти знаходиться на вкладці «Порядок та умови. Умови аукціонів можна знайти на нашому сайті», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро. 

Дата проведення аукціонів: 17-18 серпня 2022 року. Детальна інформація по лотах і їх повний перелік за посиланнями: https://bit.ly/3Jk5dOl, https://bit.ly/3PNXP0k.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 18,3 млрд гривень.