09-10-201818:26

У Вінниці відкрили 18-й в Україні «Open Space»

Сьогодні у Вінниці за участю начальника Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірини Дубиківської та начальника Головного територіального управління юстиції  у м. Києві Станіслава Куценка відкрито 18-й в Україні центр європейського зразка з надання послуг в сфері державної реєстрації актів цивільного стану «Open Space».

Установа працюватиме за принципом «єдиного вікна». Окрім економії часу, завдяки «електронній черзі» кожен клієнт отримує комфортні умови перебування, консультацію спеціаліста, індивідуальний підхід. «Open space» має сучасне технічне обладнання, можливість безготівкової оплати послуг. Кожна деталь нового Центру демонструє європейський підхід до надання послуг: видача усіх свідоцтв та видача витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, а також проставлення Апостиля для використання документів за кордоном.

На урочистостях не зупинилися і перевірили систему в дії. Першим клієнтом  «Open Space» у Вінниці стала Ірина Дубиківська – начальник управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту  державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України. Електронна черга, оплата послуги - і вже за кілька хвилин свідоцтво про народження на руках. Відтепер вінничани матимуть можливість отримувати увесь спектр послуг в сфері державної реєстрації актів цивільного стану швидко і якісно.