15-12-201000:00

УКАЗ. Заступник Міністра юстиції Валерія Лутковська очолила делегацію для участі у переговорах між Україною та Європейською організацією з питань юстиції щодо підготовки проекту Угоди з питань юстиції


УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1124/2010

Про делегацію України для участі у переговорах між Україною та Європейською організацією з питань юстиції щодо підготовки проекту Угоди між Україною та Європейською організацією з питань юстиції

I. Утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Європейською організацією з питань юстиції щодо підготовки проекту Угоди між Україною та Європейською організацією з питань юстиції у такому складі (м.Гаага, Королівство Нідерланди):

ЛУТКОВСЬКА Валерія Володимирівна – заступник Міністра юстиції України, глава делегації

ГЕРАСЬКО Лариса Анатоліївна – заступник директора Договірно-правового департаменту Міністерства закордонних справ України

КАСЬКО Віталій Вікторович – начальник міжнародно-правового управління Генеральної прокуратури України (за згодою)

ЧЕНЦОВ Всеволод Валерійович – заступник Представника України при Європейських Співтовариствах (Європейському Союзі)

ШЕВЧЕНКО Катерина Георгіївна – директор Департаменту міжнародного приватного права і міжнародної правової допомоги Міністерства юстиції України.

Дозволити главі делегації України вносити в разі потреби зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України від 24 червня 2010 року № 724.

2. Міністерству юстиції України за погодженням з Міністерством закордонних справ України затвердити вказівки делегації України на переговори.

3. Кабінету Міністрів України вирішити питання щодо виділення коштів в іноземній валюті для забезпечення участі у переговорах делегації України.

4. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 17 березня 2006 року № 229 «Про делегацію України для участі у переговорах між Україною та Європейською організацією з питань юстиції щодо підготовки проекту Угоди між Україною та Європейською організацією з питань юстиції».

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ


14 грудня 2010 року