07-12-201818:21

В Івано-Франківську завершився бліц-семінар начальників відділів ДРАЦС

Сьогодні в Івано-Франківську завершився стратегічно необхідний бліц-семінар начальників відділів державної реєстрації актів цивільного стану управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції в областях та у місті Києві. Даний захід проведено відповідно до Плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців на 2018 рік, за сприянням Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України.

Впродовж трьох днів фахівці відділів державної реєстрації актів цивільного стану управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юстиції в областях та у місті Києві мали можливість в рамках дискусії опрацювати пріоритетні завдання у сфері державної реєстрації актів цивільного стану на 2019 рік та підвести попередні підсумки реалізованих проектів Міністерства юстиції України в поточному році.

Необхідний план дій для збереження конкурентоспроможності в сфері надання адміністративних послуг визначений та ще в цьому році розпочнеться його виконання!

Всі три дні  семінару відбулися за участі  начальника Управління державної реєстрації  актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Миколи Станіщука та заступника начальника з питань державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Ольги Сав’юк.                               

Керівники регіональних відділів державної реєстрації актів цивільного стану з усієї України мали можливість проаналізувати свої показники діяльності  в поточному році у порівнянні  з показниками інших областей та отримати рекомендації у вигляді особистих завдань, для вирішення проблемних моментів в своїй роботі.                           

Також учасники семінару мали можливість бути присутні та особисто взяти участь у театралізованому дійстві урочистого обряду одруження в традиційному гуцульському стилі в селищі Верхній-Ясенів Верховинського району.

Підсумки підведені, завдання отримані! Існує гарна мотивація рухатись вперед та досягати реальних високих результатів на благо громадян та нашої держави!