10-07-202011:33

Валерія Коломієць: У І півріччі 2020 року правові клуби PRAVOKATOR провели 78 офлайн-заходів

За перші 6 місяців 2020 року праві клуби встигли організувати та провести 78 офлайн-заходів, зокрема: тренінги, семінари, дискусії, воркшопи та інші важливі активності з розвитку правової спільноти та комунікації. Про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць.

Вона зазначила, що всього у цих заходах взяли участь 1739 учасників з різних куточків країни. Серед них: 515 (29,6%) - це адвокати, 235 (13,5%) -  працівники БПД, 182 (10,5%) - представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, 63 (3,6%) - представники правоохоронних органів, 295 (17%) - школярі/студенти, 449 (25,8%) - представники громадських організацій та інших партнерських установ.

«Через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 та пов’язані з нею карантинні обмеження, починаючи з березня 2020 року команда мережі PRAVOKATOR оперативно переформатувала свою роботу та опанувала нові можливості онлайн-навчання і комунікації. Завдяки цьому у першому півріччі 2020 року правовими клубами було організовано та проведено 97 онлайн-заходів (більшість яких припадає на період з середини березня до червня) - вебінари, онлайн-лекції та інші навчальні заходи, у яких узяли участь та переглянули в режимі реального часу 10 786 користувачів та ще 24 352 користувача в записі протягом першої доби», - поінформувала заступник Міністра.

Крім цього, в рамках комунікаційної правопросвітницької діяльності правовими клубами розроблено 26 окремих відеопродуктів та анімацій з актуальних правових питань, які виникали у громадян після запровадження 12 березня Урядом України карантину.

«Короткі, проте інформативні відео з експертами стосовно окремих юридичних аспектів, а також дудл-відео з корисними порадами щодо розв'язання проблем у правовий спосіб поширювалися у соціальних мережах та охоплювали десятки тисяч користувачів, оскільки були актуальними не лише для простих громадян, а й для представників професійних спільнот», - додала Валерія Коломієць.

Переглядайте корисні навчальні та правопросвітницькі відеоматеріали з актуальних правових питань на Youtube-каналі мережі правових клубів PRAVOKATOR https://www.youtube.com/c/PRAVOKATOR.