10-09-201916:57

Відбулася зустріч Дениса Малюськи з представниками Офісу Ради Європи в Україні

Міністр юстиції України Денис Малюська зустрівся з делегацією Офісу Ради Європи в Україні. У ході зустрічі сторони обговорили пріоритетні напрями взаємної співпраці за проєктами міжнародної технічної допомоги, які стосуються імплементації реформ у сфері юстиції. Зокрема, це проєкти з питань посилення спроможності та підвищення ефективності виконання судових рішень, у тому числі у кримінальних справах, подальшого розвитку системи надання безоплатної правової допомоги та підвищення ефективності реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.

Представники Офісу Ради Європи поінформували українську сторону про головні завдання, механізми та особливості імплементації заходів у рамках діючих проєктів міжнародної технічної допомоги з підтримки реформ у сфері юстиції, а також про нові проєкти, запуск яких планується найближчим часом.

Сторони відзначили зацікавленість у продовжені співпраці з питань реформування кримінальної юстиції в Україні, пенітенціарної системи, удосконалення національних механізмів виконання рішень Європейського суду з прав людини, а також у започаткуванні нових проєктів Ради Європи у пріоритетних напрямах реформ сфери юстиції в Україні.

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/ministr-yustitsii-ukraini-denis-malyuska-zustrivsya-z-delegatsieyu-ofisu-radi-evropi-v-ukraini-kiiv-10-veresnya-2019-roku