30-08-201916:19

Відкрито 40-й офіс «Open Space»

У місті Новомосковську Дніпропетровської області відкрито 40-й офіс державної реєстрації актів цивільного стану нового покоління «Open Space».

Новомосковський Open Space є ювілейним в Україні та вже другим у Дніпропетровській області. У відкритті оновленого Новомосковського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області взяли участь начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України Ірина Олександрівна Дубиківська із керівництвом Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області. Привітати з відкриттям та протестувати нову якість сервісів Міністерства юстиції України завітав до відділу і заступник голови Новомосковської міської ради Костянтин Миколайович Мороз.

Команда юстиції пересвідчилась, що Open Space Новомосковського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області за всіма критеріями відповідає сучасним вимогам для надання адміністративних послуг: обслуговування громадян здійснюється ефективно, прозоро та за європейськими стандартами у форматі відкритого простору. Open Space відповідає викликам часу – впроваджено електронну чергу, куточки для дітей і найголовніше – швидкі та якісні послуги.