22-03-201909:48

Вийшов другий випуск програми «Pro Право з Оленою Сукмановою»

Другий випуск правопросвітницької програми «Pro Право з Оленою Сукмановою» доступний до перегляду в мережі. Цього разу гостем першого заступника Міністра юстиції став юрист, голова правління Асоціації професіоналів корпоративної безпеки,  партнер юридичної компанії «Sayenko Kharenko» Сергій Погребной.

Темою бесіди стала корпоративна безпека бізнесу.

Під час розмови Сергій Погребной розповів про те, якому за розміром бізнесу варто починати думати над запровадженням системи корпоративної безпеки, назвав топ-5 загроз для бізнесу, які сьогодні існують в Україні, окреслив найтиповіші помилки служб корпоративної безпеки та розповів, як повинна функціонувати ідеальна служба безпеки компанії.

Окрему увагу під час інтерв’ю він звернув на проблему рейдерських захоплень, кількість яких, за даними Асоціації професіоналів корпоративної безпеки, знижується.

«Зниження цих показників відбувається з двох причин. По-перше, кількість цікавих об’єктів зменшується, бо все, що можна, вже поділили. А друга причина, що Міністерство юстиції та підприємці реагують і Верховна Рада під їхнім тиском змушена приймати закони, які перекривають шляхи рейдерських схем», - зазначив Сергій Погребной.

Нагадаємо, що програма «Pro Право з Оленою Сукмановою» виходить у форматі відеоінтерв’ю з профільними юристами, які спеціалізуються на різних напрямках права. Головна мета програми — надати глядачеві корисну правову інформацію в доступному вигляді.

Посилання на програму: https://youtu.be/ASXJtMnW7mE