13-06-201817:14

Владислав Власюк зустрівся зі студентами Житомирського національного агроекологічного університету

Сьогодні Міністерство юстиції України відвідали студенти Житомирського національного агроекологічного університету. Під час екскурсії із молоддю зустрівся Генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Владислав Власюк та державні експерти Директорату.

Дружне спілкування пройшло в зимовому саду Міністерства. Керівник Директорату розказав гостям про повноваження та особливості роботи Міністерства юстиції, про напрями діяльності Директорату, виклики, з якими стикається Міністерство в цілому та директорати зокрема, як змінилися принципи роботи Міністерства за останні роки.

Владислав Власюк проінформував присутніх про переваги роботи на новій державній службі та привабливі умови, які створені для фахівців з питань реформ у нових директоратах. Особливий інтерес у студентів викликала інформація про проект «Я МАЮ ПРАВО!», який зараз реалізує Міністерство, про законодавчі ініціативи «Чужих дітей не буває», «Маски-шоу стоп» тощо.

Студенти також цікавилися питаннями юридичної освіти, надання безоплатної правової допомоги, можливості стажування в Міністерстві юстиції. Окрім відповідей на ці питання, представники Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності розповіли про свій особистий досвід вступу до нової державної служби та роботи в Міністерстві.

Фотоматеріали за посиланням: https://minjust.gov.ua/galleries/zustrich-gendirektor-direktoratu-z-prav-lyudini-dostupu-do-pravosuddya-ta-pravovoi-obiznanosti-vladislava-vlasyuka-zi-studentami-jitomirskogo-natsionalnogo-agroekologichnogo-universitetu-kiiv-13-chervnya-2018-roku