28-02-202313:20

Внесено зміни до порядку отримання відомостей з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, в умовах обмеження доступу до онлайн сервісу

Міністерство юстиції України інформує про внесення змін до порядку надання відомостей про перебування у процедурах банкрутства, які містяться в Єдиному реєстрі підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, у разі відсутності доступу до онлайн сервісу з надання інформаційних довідок з цього реєстру.

Змінами, серед іншого, уточнено параметри запиту для отримання інформаційного листа з відомостями з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (далі – Єдиний реєстр підприємств), а також розширено коло підписувачів інформаційних листів, які надаються міжрегіональними управліннями Міністерства юстиції України.

Крім цього, звертаємо увагу запитувачів з Дніпропетровської, Запорізької,  Кіровоградської,  Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, що адресу місцезнаходження Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) змінено. Нова адреса: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 21-А.

Детальну інформацію про оновлений порядок отримання відомостей з Єдиного реєстру підприємств у формі інформаційного листа, а також адреси й контактні дані міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції України для направлення запитів про надання відомостей з Єдиного реєстру підприємств, розміщено на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України в рубриці НАПРЯМИ ДІЯЛЬНОСТІ/ БАНКРУТСТВО за посиланням: https://minjust.gov.ua/m/otrimannya-vidomostey-z-edinogo-reestru-pidpriemstv-schodo-yakih-porusheno-provadjennya-u-spravah-pro-bankrutstvo-u-razi-vidsutnosti-dostupu-do-onlayn-servisu.

Також, для зручності запитувачів відповідну інформацію розміщено на головній сторінці офіційного вебсайту Міністерства юстиції України в рубриці ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН (https://minjust.gov.ua/news/info).