19-09-201818:10

#Булитинекруто! – добре засвоїли учні Сумської школи № 23

Протягом двох днів учні Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 жваво обговорювали гостру проблему сучасного суспільства – булінг. Запрошення від дирекції школи, на яке фахівці юстиції радо відгукнулись, стало результатом проведення на Сумщині тижня протидії булінгу.

Діти дізнались про види шкільного цькування, відповідальність за нього і способи допомоги жертвам булінгу, а також висловили свої думки про способи викорінення цього явища.

Дорослим часто дуже складно буває зрозуміти, що їх дітей ображають однолітки, адже така проблема найчастіше замовчується. Проте, варто бути лише трішки уважнішими і свою дитину можна буде захистити, а то й врятувати.

Завдяки фахівцям юстиції все більше школярів знають: не можна залишатись осторонь, якщо ти став свідком булінгу і не можна мовчати, якщо ти став його жертвою.

«Відтепер наш клас – зона, вільна від булінгу» - говорять спеціалісти юстиції дітям, і хай з класу в клас передається це гасло, спрямоване на викорінення жорстокості серед дітей.