03-06-201916:26

У Дніпрі діти «попрацювали» церемоніймейстерами та державними виконавцями

1 червня 2019 року у Дніпрі відбувся наймасштабніший міжнародний  профорієнтаційний захід «Місто професій». «Місто професій» - це місце, де кожна дитина може навчитися чомусь новому, спробувати себе у ролі дорослого та звичайно почерпнути щось корисне для себе. На вході до містечка діти віком від 3 до 18 років реєструвалися і отримали свої «паспорти», після чого вони відправилися на локації, де ознайомилися з різними професіями та виконали певні завдання.

Цього року органи юстиції регіону ознайомили дітей з професією державного виконавця, церемоніймейстера та іншими професіями юридичного спрямування. Під час заходу панувала атмосфера справжнього свята, було море дитячих усмішок та багато розваг.

Радіємо, що юстиція Дніпропетровщини традиційно виступає у ролі партнера цього проекту і, як завжди, з локаціями, які є одними з найпопулярніших. Тут діти «працювали» реєстраторами дитячого шлюбу,  накладали арешт на майно, складали правові пазли. Крім цього, малеча могла попрацювати у правовій  творчій майстерні.

Доки діти бавилася, усі охочі батьки провели свій час з користю. Вони отримали  безоплатні правові консультації від фахівців юстиції, які зокрема, розповіли про ініціативу Мін’юсту «Відповідальне батьківство».