30-05-201916:35

В Одесі розповіли про переваги професії приватного виконавця

29 травня 2019 року у правовому клубі PRAVOKATOR у місті Одеса відбувся п'ятий промо-захід на тему: «Професія приватного виконавця: доступ та переваги».

Правовій спільноті презентували ключові зміни до Порядку допуску до професії приватного виконавця, а також зміни до Порядку діяльності Дисциплінарної комісії приватних виконавців. Крім того, була висвітлена роль Дисциплінарного уповноваженого як дорадчого органу Асоціації приватних виконавців України.

Успішні приватні виконавці Одеської області Георгій Парфьонов, Юрій Щербаков, Андрій Цинєв та Микола Долинський розповіли про переваги професії приватного виконавця та ключові моменти щодо правильної організації та підтримки приватного виконавця.

У дискусії взяли участь в.о. Генерального директора Директорату правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів Андрій Кошман, керівник Проекту Європейського Союзу «Право-Justice» Довідас Віткаускас, а також приватні та державні виконавці, арбітражні керуючі, адвокати та інші.

Промо-захід організував Директорат правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів Міністерства юстиції України спільно з проектом Європейського Союзу «Право-Justice» та Асоціацією приватних виконавців України з метою популяризації професії приватного виконавця.