16-08-201300:00

Відбулося розширене засідання колегії Головного управління юстиції у Полтавській області

15 серпня 2013 року відбулося розширене засідання колегії Головного управління юстиції у Полтавській області під головуванням начальника управління Тетяни Колотілової. На засідання колегії були запрошені начальники райміськуправлінь юстиції та територіальних відділів державної виконавчої служби.

Також було запрошено на засідання молодих фахівців – випускників 2013 року Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», які Міністерством юстиції України направлені в розпорядження Головного управління юстиції у Полтавській області для працевлаштування.

 Перед початком розгляду питань порядку денного відбулася урочиста церемонія прийняття Присяги державного службовця молодими спеціалістами, які влилися до колективу органів юстиції Полтавської області.

Начальник Головного управління юстиції Тетяна Колотілова привітала молодих фахівців із призначенням на посади та вручила службові посвідчення.

На колегії була підсумована діяльність територіальних управлінь юстиції з питань кадрового забезпечення, здійснення представництва інтересів держави у судах, забезпечення інструктивних вимог щодо обліку та звітності, а також зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, виконання рішень судів та інших уповноважених державних органів протягом І півріччя 2013 року.

 За результатами обговорення питань порядку денного окреслені основні пріоритети діяльності, а також шляхи вирішення проблемних питань, які виникають у роботі органів юстиції області.

За інформацією Головного управління юстиції у Полтавській області