16-08-201817:29

Юстиція Київщини уклала Меморандум про співпрацю з Мережею правового розвитку

Між Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області та Громадською спілкою «Мережа правового розвитку» підписано Меморандум про співпрацю, яким офіційно започатковано двосторонні партнерські відносини між підписантами.

Під час підписання документу представники обласної юстиції та громадської організації домовилися вже у вересні-жовтні провести круглий стіл за участю співробітників Департаменту освіти Київської облдержадміністрації з метою реалізації спільних заходів у сфері протидії булінгу серед підлітків та розвитку інституту медіації в регіоні.

«Дякуємо нашим партнерам за відкритість і бажання спільними зусиллями змінювати правосвідомість громадян. Впевнений, що ми зможемо посилити потенціал один одного і разом втілити в життя ряд корисних проектів для мешканців нашої області», - зазначив в. о. начальника юстиції Київщини Олег Кужелєв.

Мережа правового розвитку – це коаліція громадських організацій, які розвивають територіальні громади через надання безоплатної правової допомоги. Проект був створений більше 10 років тому за ініціативою Міжнародного фонду «Відродження». Сьогодні спілка об’єднує 26 організацій у 16 регіонах України, які надають близько 40 000 правових консультацій щорічно.