06-08-201300:00

Повідомлення про оприлюднення проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання органами виконавчої влади адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державна реєстраційна служба України повідомляє про оприлюднення на сайті Державної реєстраційної служби України проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо надання органами виконавчої влади адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» (далі – проект Закону) з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект Закону розроблений з метою надання органами виконавчої влади адміністративних послуг у сферах державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, речових прав на нерухоме майно через центри надання адміністративних послуг.

Проектом Закону пропонується внесення змін до статей 24, 42, 45 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців», та доповнення цього Закону новою статтею 4-1; до статей 16, 24, 28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухому майно та їх обтяжень».

Зауваження та пропозиції до проекту Закону просимо надсилати на адресу: 02660, м. Київ, вул. Марини Раскової, 15, Державна реєстраційна служба, Департамент державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Департамент державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Управління правового забезпечення. Адреси електронної пошти: obarb@ukr.net.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Департамент державної регуляторної політики та розвитку підприємництва, адреса електронної пошти:mail@dkrp.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту Закону від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Державною реєстраційною службою України протягом місяця з дня оприлюднення.