08 листопада 2018 року о 14:30

Круглий стіл «Перспективи приєднання України до Гаазької конвенції про право, що застосовується до трастів, та про їх визнання 1985 року»

Відбудеться засідання за круглим столом на тему «Перспективи приєднання України до Гаазької конвенції про право, що застосовується до трастів, та про їх визнання 1985 року».

Під час заходу пропонується обговорити питання доцільності приєднання України до Конвенції та підходи до її імплементації з урахуванням правової системи України та чинного законодавства у відповідній сфері, вплив Конвенції на розвиток законодавства та практики України у разі приєднання.

Запрошуємо зацікавлених фахівців та представників інститутів громадянського суспільства взяти участь у запропонованому заході.

Для проходу до приміщень Міністерства юстиції при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, водійське посвідчення, військовий квиток тощо).

Зареєструватися на захід можна шляхом відправлення повідомлення на електронні адреси intreat@minjust.gov.ua або s.savchenko@minjust.gov.ua. Реєстрація на захід відкрита до 06 листопада 2018 року. Контактні особи: Руда Людмила (тел. 279-72-56) і Савченко Світлана (тел. 279-56-74).

м. Київ, пров. Рильський, 10, 2-й поверх, зала засідань № 202